Fest: Wear your Kink!

Laster kart ....

Dato/Tidspunkt
27 mai 2017
00:00 - 23:59

Sted
Nonna

Arrangementstype Ingen kategorier


Åpningstid: 1900-0130

 

Vi inviterer til en slags utkledningsfest, der utfordringen er å være kreativ og “kle seg ut” slik at det er lett å se hva som er kinken din. Det kan f.eks være at man er pyntet med tau om man er interessert i tauing, eller er pyntet med “blåmerker” om man er glad i spanking. Du kan også være festkledd men ha en detail som gir et hint om hva du liker å gjøre, så her er det mange muligheter!
Om du er usikker på hva du kan finne på så kan du sende en pm og kanskje få noen tips!
Det er jo også lov å ta med gjest på denne festen, så ta med en venn eller to og nyt en kinky festkveld med flotte mennesker på Nonna 😀

Det blir avholdt en konkurranse slik som sist, da dette var veldig populært og det virket som at festen ble veldig bra for alle sammen 😀 Sist var det om å gjøre å få rødest rumpe, og det er godt mulig man får en ny sjanse til å vinne nå. Men om du har en fantastisk ide til konkurranse så tas tips gjerne imot 😉 Det blir flotte premier til vinnerne sponset av erotikkshopping.no, så ta gjerne en titt innom nettsiden deres.

Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter i baren som også selger et utvalg mat, snacks og drikkevarer.

Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.

Festen er åpen for Medlemmer i Oslo BDSM, Festpass hos Oslo BDSM, Samarbeidende foreninger og inntil 2 gjester av hvert medlem i Oslo BDSM.

Oslo BDSM har samarbeidsavtale med SMil Norge, Rogaland BDSM Klubb, Val Eyja, Chains, Sørlandet BDSM, Losje Sol & Måne, SM Bergen og SLM.

CC: Oslo BDSM: kr.150,-,
Studenter medlem i Oslo BDSM kr.100,-, før 21:00 .
Festpass Oslo BDSM kr.250,-,
Studenter som er støttemedlem i Oslo BDSM kr.150,-, før 21:00 .
Samarbeidende foreninger: kr.250,-
Gjest: kr.250,-

Vis alltid medlemskort uoppfordret ved ankomst, dette gjelder både Oslo BDSM sine medlemmer og medlemmer i samarbeidende foreninger.

Se arr tråd her (https://fetlife NULL.com/groups/31612/group_posts/10176964)

Påmelding sendes til fest@oslobdsm.no

Påmeldingen må være sendt før klokken 18:00 på arrangementdagen.

Medlemmer i Oslo BDSM må huske å oppgi medlemsnummer. Medlemmer i samarbeidende foreninger må oppgi fullt navn, samt hvilken forening man er medlem i, samt medlemsnummer i denne foreningen. Medlemmer som skal ha med gjester må oppgi fullt navn på disse i påmeldingsmailen. Medlemskort må fremvises ved inngang på festen.

Er du ikke medlem men ønsker å komme på festen kan du betale medlemskap eller festpass i døren – men husk påmelding til fest@oslobdsm.no med fullt navn og info om at du ønsker å melde deg inn i døren.

Velkommen

Besøksadresse:

Breigata 10,

Trykk kode 102 på ringeklokka.

Comments are closed.