Spilldag– AVLYST!

Laster kart ....

Dato/Tidspunkt
22 okt 2017
13:00 - 20:00

Sted
Nonna

Arrangementstype


 

 

Spilldagen denne gangen må desverre vike plass for dugnaden for å få ferdigstilt lekerom 1 til Halloween. Vi i styret er lei oss for dette og håper på forståelse for at vi denne gangen må prioritere det som er til klubbens beste på lang sikt.

Alle som hadde tenkt til å komme på spilldagen er hjertelig velkomne til å delta på dugnaden. Det finnes arbeidsoppgaver som passer til alle 🙂

 

 

 

 

Oslo BDSM inviterer til spilldag på Nonna og ønsker både medlemmer og andre interesserte velkommen.

Vi holder spillene i gang mellom klokken 13:00 og 20:00 men for å komme i gang med spillene og utnytte dagen så er det begrenset tid for inngang.

Kom presist! Døren er åpen mellom 13:00 og 14:00 (Kommer du etter dette, vennligst gi beskjed)

All hjelp er hjertelig velkommen. Anbefaler alle å ta initiativ, hjelp til hvis du føler for det, ta gjerne med spill du har lyst til å spille og godt humør. Vi bemerker igjen at det vil være et tilbud for alle som er interesserte i spill og at ingen forkunnskaper er nødvendig. Det presiseres at spilledagene er lek-frie eventer.

Styret har, etter innspill fra medlemmer, kommet til at spillkveldene blir for lange uten bedre mat-tilbud, spesielt for dem med spesielle diettbehov. Derfor har styret besluttet at det på spilldagene (men kun dem) er lov å ta med seg eller bestille inn mat mot et lite gebyr på 25 kroner per person. Drikke og snacks kjøpes fortsatt i baren.

For dem som ønsker mulighet til å oppbevare medbragt mat i kjøleskap frem til den skal nytes vil det koste 10 kroner. Det samme gjelder for dem som ønsker å få varmet opp maten i mikrobølgeovn.

Det vil ikke være tilgang til kjøkken – på grunn av hygieneregler er det kun de som jobber som har adgang dit – så mat som skal varmes opp eller oppbevares og hentes merkes med navn og leveres til arrangøren.

Det er ikke krav om medlemskap i Oslo BDSM eller andre foreninger.

kr 50,- i inngang for medlemmer i Oslo BDSM, vis alltid medlemskort uoppfordret ved ankomst.

kr 100,- i inngang for alle andre.

Det selges et enkelt utvalg mat og snacks, samt brus og varme drikker.

Eventen på Fetlife finner du her: Spilldag  (https://fetlife NULL.com/events/573866)

Besøks adresse er: Breigata 10

Trykk på kode 102 på ringeklokken ute på trappen, så åpner vi døren.

Velkommen!

Comments are closed.