Avlyst: Fin Gammel Årgang

Laster kart ....

Dato/Tidspunkt
17 mar 2018
19:00 - 19:00

Sted
Nonna

Arrangementstype


AVLYST pga for få påmeldte:

FIN GAMMEL ÅRGANG

Oslo BDSM inviterer til Fin gammel Årgang 35+!

Åpningstid: 1900-0130.

For å komme inn må man være medlem, innehaver av Festpass eller medlem i samarbeidende forening og være 35 år eller eldre.
Unntaket er for etablerte par så er det nok at én i paret har passert 35.

Oslo BDSM har samarbeidsavtale med SMil Norge, Chains, Losje Sol & Måne, Rogaland BDSM Klubb, Sørlandet BDSM, Val Eyja, SM Bergen, SLM, SMil København og Telemark BDSM.

Det blir en kveld med rolig, dempet musikk, hyggelig atmosfære og mulighet for masse lek. Det er selvsagt ikke noe krav til lek, men vi håper jo at vi skal få til den rette stemningen som oppfordrer til dette.

Inngang:
Oslo BDSM: kr.150,-
Festpass og samarbeidende foreninger: kr. 250,-

Inngangen tar i likhet med baren både kort og kontanter.

Vis alltid medlemskort uoppfordret ved ankomst, dette gjelder både Oslo BDSM sine medlemmer og medlemmer i samarbeidende foreninger.

Påmelding sendes til fest@oslobdsm.no

Medlemmer i Oslo BDSM må huske å oppgi medlemsnummer. Medlemmer i samarbeidende foreninger må oppgi fullt navn, samt hvilken forening man er medlem i, samt medlemsnummer i denne foreningen. Medlemskort må forevises ved inngang på festen.

Er du ikke medlem men ønsker å komme på festen kan du betale medlemskap eller festpass i døren – men husk påmelding til fest@oslobdsm.no med fullt navn og info om at du ønsker å melde deg inn i døren.

Påmeldingen må være sendt to timer før dørene åpner.

Dette er en kveld med skjenkebevilling så her er det anledning til å dele en flaske vin, ta seg en god øl, drink eller annet. Det er også mulig å kjøpe snacks og toast i baren.

Besøksadresse: Breigata 10,
Trykk kode 102 på ringeklokka.

Velkommen!

Alle arrangementer blir også annonsert på Fetlife i Oslo BDSM sin gruppe: Oslo BDSM Fetlife (https://fetlife NULL.com/groups/31612)  og som events på Fetlife (https://fetlife NULL.com/)

Comments are closed.