SISC Reunionsfest

Laster kart ....

Dato/Tidspunkt
10 nov 2018
15:00 - 23:30

Sted
Nonna

Arrangementstype


Klokkeslett: 15.00-01.00 Inngangen er mellom 15 og 19.

Hvor: Breigata 10, Grønland (Nonna) Ringeklokke 102 (trykk på piltastene, ikke tallene.)
Dato: Lørdag 10 november
Pris: 150 / 250 (se lenger ned)
Påmelding: fest@oslobdsm.no med navn og medl.nr, gjester av medlemmer med fullt navn

En gang i året (i august) arrangerer en egen arrangementskomité i samarbeid med Oslo BDSM en fantastisk tur til SISC-gården/leiren i Danmark. SISC står for SMiL International Summer Camp og er en gård som er gjort om til BDSM-leir med alt tenkelig av fantastiske lekerom, utstyr og fasiliteter.

Denne kvelden på Nonna har som hensikt å gjenskape litt av den samme følelsen og atmosfæren vi opplever på SISC, de som har vært der tidligere møtes igjen, samt at vi informerer, introduserer og inkluderer nye nysgjerrige deltakere.

På SISC-turene arrangeres det en del “games” og leker som alle som ønsker det kan være med på, og det skal vi også forsøke å gjøre litt av denne dagen/kvelden her.
Vi vil arrangere et game/quiz rundt kl 17

For å få absolutt maksimalt ut av dette arrangementet åpner dørene allerede kl. 15 – her skal vi ha god tid til å bli godt kjent og i tillegg god tid til å både leke og sosialisere. Erfaringsmessig er SISC-festene av de absolutt mest lek-orienterte festene.

Døren vil være bemannet mellom 15 og 19, altså må man ankomme før 19 hvis man skal komme inn (eventuelt må du gjøre avtale med noen som allerede er tilstede som kan åpne for deg).

Lokalene vil være åpent helt til kl. 01:00.

Bar med alle rettigheter, snacks og enkel mat (medbragt ikke tillatt).

Festen er åpen for medlemmer i Oslo BDSM, de med festpass i Oslo BDSM og medlemmer i foreninger Oslo BDSM har samarbeidsavtale med. Våre ordinære medlemmer har mulighet til å ta med inntil 2 gjester på festen.

Oslo BDSM har samarbeidsavtale med SMil Norge, Rogaland BDSM Klubb, Val Eyja, Chains, Sørlandet BDSM, Losje Sol & Måne, SM Bergen, Telemark BDSM, SLM, SMil København og Are Si’a.

Påmelding sendes på mail til fest@oslobdsm.no, oppgi medlemsnr. og fornavn. Har du en gjest med deg meldes denne på med fullt navn.

Medlemmer i samarbeidende forening må oppgi fullt navn, medlemsnr. og hvilken forening de er medlem i. Medlemskort må forevises i inngangen.

CC: Oslo BDSM: kr. 150,-,
Gjester med Festpass: kr. 250,-
Samarbeidende foreninger: kr. 250,-
Gjester: kr. 250,-

Inngang mellom 15 og 19, lokalene er åpne til 01.

Antrekk: Kinky, Fetisj, Pent eller minimum sort

Påmelding til: fest@oslobdsm.no

Har du noen spørsmål til festen, SISC-turen eller generelt, ta gjerne kontakt: fest@oslobdsm.no

mvh

SISC-komitéen og Oslo BDSM

Comments are closed.