Vi åpner opp dørene igjen!

by Leder Oslo BDSM

Kjære alle medlemmer.

Tiden vi alle har ventet på er endelig her. Nonna åpner dørene igjen tirsdag 26. mai 2020! 

Dette har vært to uvirkelig måneder for oss alle, med mange utfordringer og bekymringer. Vi i styret har gjort vårt beste i denne tiden for å bevare lokalene våre, og vi har fått utrolig god hjelp fra dere medlemmer. Det er vi evig takknemlige for. Donasjoner i denne tiden har vært på nesten 20.000! Takket være dere alle, samt de frivillige har vi holdt hodet over vannet, og nå kan vi endelig igjen åpne dørene for dere!

Oppstarten vil bære preg av forsiktighet. Det er ikke lenge siden samfunnet gradvis fikk lov til å gjenåpne seg, og det tar litt tid før man ser effekten av det. Det er hittil åpnet opp for tirsdagskafeér for medlemmer i Oslo BDSM, med utvidet kafésone. Hele den åpne lekesonen er tilpasset med sittegrupper, for å gi rom for 1-metersavstand. De første kveldene vil ikke være preget av lek, da vi i styret mener det viktigste akkurat nå er muligheten til igjen å få utløp for det sosiale behovet med andre kinkstere. Det blir sikkert litt kjipt i starten og ikke det man ser for seg på en BDSM-klubb, men som alle andre må også vi følge de nasjonale retningslinjer som gjelder for hele samfunnet. Det er vanskelig å leke og samtidig holde avstand. Vi ber om deres forståelse for dette.

Lek vil være mulig for etablerte partnere og nærkontakter på lekerom, med medbragte leketøy. For å lette for renhold er alt av leketøy hos oss fjernet for en periode. Ting som at lekepartner må gå med halsbånd, håndjern, sitte på gulv istedenfor stol, o.l. er også teknisk sett lek, men kan tillates i rolige former i de offentlige områdene så lenge det ikke kommer i konflikt med smittevernstiltak.

Åpningstiden vil være den samme som vanlig, 19-23. Siden restriksjonen per dags dato er 50 stk samlet vil det være krav til påmelding med fornavn og medlemsnr, så vi kan holde oversikt over antall forventet besøkende. Det skjer via google forms, og linken vil du finne i eventteksten både på fetlife og i kalender på hjemmesiden. Til info vil navn på de besøkende lagres internt hos kartoteksfører for en periode, hvis smitte hos noen blir påvist i etterkant og vi må bidra til smittesporing. Skulle event være fullt vil du få beskjed ved en påmelding.

Vi har utarbeidet en smittevernsveileder ved mal fra FHI, som er postet på vår hjemmeside. Der står det nærmere forklart hvilke tiltak vi har gjort og hva du kan forvente i tiden fremover. Du finner link her: https://www.oslobdsm.no/?page_id=3700

Ellers gleder vi oss masse til å åpne dørene og igjen fylle Nonna med gode samtaler og latter. 

Ved eventuelle spørsmål er dere velkommen til å kontakte leder på leder@oslobdsm.no, eller styret i sin helhet på styret@oslobdsm.no.

Vel møtt!

Mvh styret i Oslo BDSM

Off

Comments are closed.