Smittevern

Vi gjør oppmerksom på følgende punkter for alle arrangementer på Nonna :

  • Lek vil være mulig for etablerte partnere og nærkontakter på lekerom, med medbragte leketøy. For å lette renholdet er alt av leketøy hos oss fjernet for en periode. Ting som at lekepartner kan gå med halsbånd, håndjern, sitte på gulv istedenfor stol, o.l., tillates i rolige former i de offentlige områdene så lenge det ikke kommer i konflikt med smittevernstiltak.
  • Ønsker du å holde et show med lek i det offentlige området, ta kontakt med styret først. Vi vil da vurdere om det kan utføres på en forsvarlig måte ut fra smittevernhensyn, ved å se på blant annet antall personer i lokalet, om det er ledige områder og om innholdet egner seg. Notis: Utgår mens vi må ha krav om faste smitteplasser.
  • Det er helt nødvendig at medlemmer som ikke er nærkontakter holder minst 1 meters avstand til hverandre, slik at vi kan forebygge smitte.
  • Vi ber om at alle besøkende enten spriter eller vasker hendene ved ankomst, og ellers er nøye med hoste- og håndhygiene i løpet av kvelden.

Vi gjør også oppmerksom på at besøket vil bli loggført ved å registrere medlemsnummeret. Dette er et påbudt tiltak for å kunne drive smittesporing om vi skulle være så uheldig at noen av våre besøkende senere tester positivt for covid-19.

Igjen vil vi minne om de generelle smittevernreglene fra helsemyndighetene, og ber om at alle besøkende tar dem på alvor – vi har ingen kinkstere å miste! Er du i tvil om du har forkjølelsessymptomer – hold deg hjemme for din egen og andres skyld.

Det vil være begrensede plasser for å ivareta smittevern. For å være sikret plass, er det bindende påmelding gjennom aktuell link og forhåndsbetaling.

Merk at det fremover er forhåndspåmelding via link i event, og noen eventer har forhåndsbetaling, som f.eks fester. Se eventtekst for aktuell anledning. Hvis du ikke er medlem, skriv dette i påmeldingen under «kommentarer», slik at vi får oversikt.

Comments are closed.